No MBBR

Vi har bara ett litet hårfint problem med Sinergian, kölen står 20 m från båten. Varvet som ska reparera kölen efter somarens grundstötning hade i helgen inte ens börjat på detta. Dom demontera den i februari och sedan har den stått och väntat…

Dom ska inte göra något förren den sitter på båten, men den rostfria plattan ovanpå måste riktas. Dert hade kommit in vatten mellan innerlinen och skrovet pga att det blivit några småskador, vatten som har kommit innifrån båten. Planen var nog att man skulle vänta på att de skulle rinna ut sakta sakt med hjälp av avfuktaren.

I helgen tog väl tålamodet slut och vi borrade tre nya hål för att själva få ur allt vatten, det vattnet som inte rann ut självmant kunde vi få ur med våtdammsugaren. Så nu får vi hoppas på att dom sätter en jvla fart så vi hinner få båten till faerdern.

Det var inte balsa i skrovet under vattenlinjen, så rädslan för att hela skrovet hade delaminerats kan vi nog styryka nu.

Lite bilder på båten…allt kan vi inte visa än…något måste bli en överaskning på regattabanan 😉

.

 

 

about author

Jonas Heuman

jonasheuman@gmail.com

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.