Coronabåten

Sverige är stängt för Norrmän, om man nu inte ville sitta i 14 dagars karantän efter besöket. Segelbåten står på land utan mast och propeller, och vädret är dåligt…Då köper man en Norsk klassiker 🙂

Jag har tänkt några år att jag skulle köpa en mindre båt, tittat lite på en Cresent 495HT, en båt för dagturer med möjlighet att söka skydd vid regn. Tänkte sedan att jag kanske skulle ha en man kunde övernatta i någon natt, med “tält”comfort.

Specen ändrades till max 20 fot, 1 ton och trailerbar. Plana med fyra vuxna och möjlighet att dra tub och wakeboard. Valet slutade på en Draco 2000 Daycab, upplevelsen än så länge har varit att det är rätt båtval.

Självklart är det lite fix som ska göras i vinter, men det är ju lite av fritidsintresset och något man måste ha med i beräkningarna på en så gammal båt.

about author

Jonas Heuman

jonasheuman@gmail.com

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.