Boxen

För “många” år sedan sydde jag en tygpåse att ha mellan fotstöden av aluminium. Denna var bra att lägga diverse saker i när man seglade som mat, dricka kex, mobil etc. Men det blev ofta lite o ordning i den och man kunde inte “stänga för regn”.

Därför bestämnde jag mig för att byta ut den mot en “hård” box i devinycell. på samma gång skulle jag täta hålet till “mittpulpeten” med en lucka. Jaf började med att kapa bort gamla förestärkningar och förminska luckan i durken, samt komplettera med en ny för att få ett stuvfack till.

Luckan byggde jag av laminerade bitar som jag spacklade fast och laminerade ihop. Jag fräste ur och spacklade i för att få starkare kanter uppåt innan jag laminerade dom. Boxen spacklades fast och laminerades samt spacklades igen innan lack. Botten i boxen är 60mm högre än durken för att intevattan ska kunna rinna in.

Nå återstår “inredningen”, planen är att ha två hållere för termosar samt fack för mobiltelefon samt ett litet kapell ovanför den. Därav dom två extra upphöjningarna på varje sida som ska hindra vattnet från att rinna ner i boxen.

about author

Jonas Heuman

jonasheuman@gmail.com

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.