MBBR The Picture….

Då var MBBR 2015 över. Blev väl en totalflopp med ett halvt race innan storen rycktes ur likrännan o skörades. Söndagens race blev inställda.

Som ni ser på bilden var vi bra med i starten o på kryssen upp seglade vi från Arconan DAD. Men sen är som vanligt kaoset igång. Borde väl igentligen ha slagit igen butiken redan i fredags när alla gippar resulterade i timglas och avslutades med en kvarts segling med S4 virad likt ett rullsegel runt Harkenprofilen.

Analysen är väl att folk är väldigt oengagerade idag, “0” Teamkänsla, Crewet masar sig till Marstran, äter gratis frukost, sitter lite på railen och dricker gratis öl går runt på bryggan i knäskydd o segler stövlar för att sedan försvinna. Räcker inte att vara “en” seglingsintresserad ombord, jämför man med dom andrea teamen i klassen förstår man varför det går som de går. Nu avslutar vi racingsesongen och satsar på att bli snabbast på semestern…

Fockarna och storen är med till Oslo för avtvättning, genomgång, och lite förstärkingsarbete. Sedan rullar vi ihop dom inför MBBR 2016, räcker med ett race för sesongen för att kunna kalla sig regattabåt….

Bilden är svår att snacka bort….för motståndarna…

Jenna_MBBR

about author

Jonas Heuman

jonasheuman@gmail.com

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.