ORC Worlds: Day Four

Lyckades ju inte nå till topp 30 och Guldfleetet, så det blev silver i stället.

Race 1: Vi satsade på att nå in mot land snabbt, för att slippa den värsta motströmmen. I går hade vi stora problem med farten i lättvinden, men jag och Kristian har lagt mycket tid att diskutera detta under gårdagen,vi speedtesta lite innan start och fick upp accelerationen. Seglade bra hela regattan utan misstag och kom in på en Bronsplats 🙂

Race 2: Efter en tveksam situation i starten där vi valde att ta vårt straff (360) så hamnade vi så klart sist i fältet redan från start. Men vi jobbade på hela tiden och tog båt för båt och slutade på en 14:e plats. känns lite tråkigt pga av starten men vi håller fortsatt vår 37n plats i fältet.

Nu ser vi fram emot fredagens havsrace utan vind????