Sailtrip Winter 2014 – Ingierkollen

Fick stilla skidabstinensen lite innan jag drar en sväng till Sverige…Visade sig onödigt, för så fort jag köpt liftkort dök det upp ett meddelande från Nils i mobilen, föreställande strålande vinterväder från Alebacken utanför Göteborg, 30 min kö / 30 sekunder åkning rapporterades också…

Tryvann och Varningskollen erbjöd bara åkning i dom minsta backarna, då valde jag att testa Ingierkollen.

Testrapport: Antalet heta Blondiner i målgruppen 18-23 år = 0 st. Antalet små förortsungar som tränger sig i liftkön: Massor. Okej seriöst, var helt okej backe,dock inte så lång, hade blivit lite hårt men inte isigt=bra preparerad. Inga liftköer, men fick ju vara lite “liftwaffe” ändå :-). Kasta in laggen i bilen, 17 km/20 min resa, 2 timmars kort, hem igen = helt ok Söndagsaktivitet…

Hade hoppats på en kortare intervju med en hemmaåkare boende i Kolbotn, men han hade tyvärr åkt på Svingers resa till Beitostölen.

Så ni får nöja er med lite bilder utan action visandes anläggningen…