Lost In Space

Förra Onsdagens Silvermedalj följdes upp av en total flopp…Började bra, startade bara några sekunder efter utsatt tid, passerade snart Bengt.S i Maxi 900’n och hade bra driv ner till rundningen av Årevet. Efter de stoppade de upp lite, men efter en stund fick vi bra fart, gick upp i ledningen bredvid maxi 77’n. Nu kom snilleblixten…trodde vi skulle runda Knölapricken, och slog för att komma in i det vindfält som vi upplevde låg söderut. Den pricken skulle vi “inte” runda…slog igen och det var totalt tvärstopp, försökte mad allt men vi fick inget som helst driv i Cumelusen, Christian hade upplevt detta ett antal gånger…nu låg vi helt still, från att legat i 2,5 knop…Skepparn deppa o hämta upp dricka…beslutade att ta en DNF då stämningen inte riktigt var på topp…Shit Happens, skrattade år de på vägen in i alla fall…och om vi ska ta med oss nåt positivt så kommer genuaskotet i framtiden vara iträtt “rätt” i vagnen…kanske lite dumt o ge input till båtar ja ska möta på Lördag, då ja ska segla Tyskt kvalitetsbygge…